Villkor och föreskrifter

Beställning
När en beställning lagts behandlas den direkt av oss och vi kontaktar dig om det är några frågor. 

Priser
Alla priser anges inklusive moms. 

Frakt
Frakt tillkommer. Leverans sker med DHL. Om du önskar varorna levererade till ett speciellt DHL-Service Point så kan du ange detta i Kassan under "Meddelande till betalningsmottagaren" OBS! Avisering sker via SMS eller epost om mobilnr. inte har angetts. 

Betalning
Betalning kan ske mot faktura 10 dagar netto (35 kr avgift) eller vid beställningen med krypterad och säker kortbetalning via Internet. OBS! Max fakturakredit: 2000 kr. Om beloppet inte finns insatt på kontot på förfallodagen skickas automatiskt en påminnelsefaktura. Lagstadgad påminnelseavgift på 60 kr tillkommer.

OBS! Vid ej uthämtad försändelse som går i retur till oss förbehåller vi oss rätten att debitera dig minst 350 kr oavsett köpsumma, för att täcka våra administrativa kostnader, frakt och returfrakt.

Leverans
Leveranstid: 1-5 arbetsdagar. Vid ev. längre leveranstid så kontaktar vi er för besked.
Leverans sker med DHL till närmaste DHL Service Point.
OBS! Avisering sker via SMS eller epost om mobilnr. inte har angetts.  

Transportskador
Om ni upptäcker att paketet är skadat när ni hämtar det, anmäl det genast på utlämningsstället. Upptäcker ni en skada när ni kommit hem, tag med hela försändelsen tillbaka till utlämningsstället och fyll i en skadeanmälan. 

Tillfälligt slut
Vi reserverar oss för tillfällig slutförsäljning. Om en vara är tillfälligt slut kontaktar vi er för att försöka komma överens om senare leverans eller en motsvarande produkt.

Nöjd kund garanti 

Om det skulle vara något fel på produkten eller att du inte är nöjd så får du pengarna tillbaka exkl. fraktkostnad. OBS! Om ni vill reklamera en vara måste ni alltid kontakta oss först innan ni skickar tillbaka den. Returfrakt där mottagaren betalar accepteras ej utan vi skickar en returfraktsedel som skall användas vid reklamationer.

Kontakt:
WELLCOR AB
Östra Ågatan 37
753 22 UPPSALA
tel. 018-100280
info@wellcor.se

Skapa din hemsida gratis! Denna hemsidan är skapad via Webnode. Skapa din egna gratis hemsida idag! Kom igång