Granatum Plus

Marknadens kraftfullaste granatäppeljuice som är förstärkt med extrakt från kärnor och skal.

Vår granatäppeljuice tillverkas i Spanien och är framtagen i samarbete med Universitas Miguel Hernández. Den är gjord av den erkänt finaste och godaste sorten Mollar Elche som växer i Granada, Spanien. Dessutom innehåller Mollar Elche mer antioxidanter/polyfenoler än andra sorter som t.ex. växer i Turkiet och Iran. Detta gör att vi kan garantera att vår granatäppeljuice har marknadens högsta kvalitet.

Vår färskpressade granatäppeljuice innehåller 346 mg punicalaginer per 200 ml vilket är klart mest av alla granatäppeljuicer på marknaden. Detta har bekräftats i en jämförande studie av 22 olika produkter som marknadsförs i EU, Miguel Hernández Universityy, Food Quality and Safety Group, October 2016 

De flesta kliniska studier som har påvisat Granatäppeljuicens goda medicinska egenskaper är gjorda på 100% granatäppeljuice eller granatäppelextrakt och skall INTE förväxlas med de utspädda bland-juicer/drycker som ofta säljs i livsmedelsbutiker eller vissa hälsokostaffärer. Om du vill ha det bästa köp då GranatumPlus 100% äkta granatäppeljuice som är förstärkt med extrakt från kärnor och skal. 

Det som skiljer GranatumPlus granatäppeljuice från andra granatäppeljuicer är framför allt att den innehåller extrakt från kärnor och skal och har därmed extra mycket av de punicalaginer som i vetenskapliga studier har visat sig ha olika medicinska egenskaper. Till skillnad från de flesta andra granatäppeljuicer som sälj på den svenska marknaden så tillverkas Granatum Plus i EU (Spanien) och uppfyller de hårda krav som ställs på livsmedelsproduktion inom EU. Att den dessutom har en lite söt och god smak gör den mycket uppskattad.

När du jämför GranatumPlus med andra juicer så skall du jämföra hur mycket av de aktiva substanserna (punicalaginer) du får per krona och kommer då att se att vår juice är den klart mest prisvärda.


Granatäpple

Granatäpplet är förmodligen världens hälsosammaste frukt. Det finns över 2 800 publicerade vetenskapliga artiklar listade på PubMed  där granatäpplets medicinska egenskaper har utforskats. Den har en god och speciell smak och den har blivit extra efterfrågad sedan man upptäckt att den har många olika hälsoeffekter.

Granatäpplet har använts under lång tid av människan. Det finns omskrivet i bibeln och ansågs vara läkande av romarna. Fortfarande används det som läkeväxt i flera länder och kulturer. 

Under 1990-talet tog forskningen kring granatäpplet fart och man har nu upptäckt flera intressanta hälsoeffekter hos färskpressad granatäppeljuice. Frukten har kommit att prisas i media, som bland annat cancerförebyggande och skydda mot hjärt- och kärlsjukdom.
Granatäpplet är ovanligt rikt på olika former av skyddsämnen och antioxidanter. Till exempel innehåller det flera så kallade tanniner där Punicalagin har väckt störtst intresse. Dessutom så innehåller den olika flavonoider samt växtöstrogener - bland annat genistein som också finns i soja. 
Några av ämnena som finns i granatäpplet är, såvitt man vet, unika. En förklaring kan vara att äpplet utgör en egen botanisk familj och inte har några nära släktingar.
Rikedomen på antioxidanter gör att granatäpplet ofta hamnar i topp i analyser av antioxidanter i olika frukter och grönsaker. 


Exempel på forskning på granatäppeljuice

Granatäppeljuice kan förebygga och behandla cancer

Granatäpplejuice kan stabilisera prostatacancer

Granatäppeljuice kan ge bättre spermiekvalitet och fertilitet

Granatäppleextrakt kan minska inflammationer

Granatäppelextrakt kan vara verksamt vid artrit

Granatäppeljuice kan hjälpa vid lungcancer

Granatäpplejuice kan skydda mot hjärtsjukdomar

Granatäpple kan förebygga prostatacancer

Granatäppeljuice kan vara bra för diabetikerBeställ här!

Skapa din hemsida gratis! Denna hemsidan är skapad via Webnode. Skapa din egna gratis hemsida idag! Kom igång